تفاوت پکیج دیواری با پکیج زمینی
امروزه برای گرم کردن آب مصرفی و همچنین محل های زندگی از پکیج ها استفاده می شود. پکیج ها بسته به نوع کارکرد ویژگی های متفاوتی دارند و به دو گروه پکیج دیواری و پکیج زمینی تقسیم می شوند. در این مقاله قصد داریم تفاوت پکیج دیواری با پکیج زمینی را برایتان شرح دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید و به اطلاعات خود بیفزایید.
از ویژگی های قابل توجه پکیج ها نسبت به تجهیزات گرمایشی دیگر که وظیفه گرم کردن محیط و آب مصرفی را دارند، این است که نوسانات بسیار کمی در سرد و گرم شدن آب دارند و شما در حین کار صدای بسیار کمی را می شنوید. از دیگر ویژگی های پکیج ها کم جا بودن آن ها است که با توجه به زندگی امروزی که اکثر افراد در آپارتمان ها زندگی می کنند بسیار کاربردی است.
در صورت تمایل به یادگیری نصب پکیج می توانید در دوره آموزشی نصب پکیج دیواری در آموزشگاه فنی پارس پارس ثبت نام کنید.
مطمئنا پکیج دیواری و پکیج زمینی با یکدیگر تفاوت هایی دارند که اکنون به آن ها می پردازیم.
حتما مطالعه کنید: راهنمای عیب یابی پکیج بوتان و نحوه تعمیر آن
وجود پکیج دیواری باعث شد استفاده از موتورخانه ها جهت گرم کردن محیط توسط شوفاژ به فراموشی سپرده شود زیرا پکیج های دیواری قادر هستند گرمای شوفاژ ها و همچنین آب گرم مصرفی را تامین کنند. علاوه بر این هزینه نگهداری و تعمیرات پکیج دیواری در مقایسه با موتورخانه ها بسیار کمتر تر و مقرون به صرفه می باشد. مورد دیگری که نباید از آن گذر کرد، فضای کمی است که پکیج ها اشغال می کنند و این امکان را به شما می دهند که هر واحد پکیج دیواری مجزا داشته باشد.
نکته ای را که باید جهت نصب پکیج دیواری در نظر داشته باشید استفاده از دودکش دوجداره می باشد تا هوای مورد نیاز پکیج از فضای بیرونی تامین شود و با انجام این کار ایمنی ساکنین حفظ شود و خطری آن ها را تهدید نکند.
شما می توانید پکیج های زمینی را در ابعاد متفاوت و براساس نیازتان تهیه نمایید. پکیج های زمینی مناسب آن دسته از افرادی است که مصرف آب گرم بالایی دارند یا در ساختمان بیش از یک حمام دارند زیرا پکیج های زمینی دارای مخزن آب هستند و همین امر باعث استفاده بیشتر آن در ویلا ها یا خانه های بزرگ شده است.
اگر قصد خرید پکیج زمینی را دارید حتما به این نکته توجه داشته باشید که پکیج های زمینی در دو نوع مشعل دار و بدون مشعل تولید می شوند. از پکیج های بدون مشعل در محیط های کوچکتر و از پکیج های مشعل دار در محیط هایی با متراژ بالاتر استفاده می شود. از آنجایی که پکیج های زمینی در ابعاد متفاوتی وجود دارند، در هنگام انتخاب آن باید متراژ محیط، تعداد طبقات، تعداد حمام ها را در نظر بگیرید تا پکیجی متناسب با نیازتان را تهیه نمایید.
همان طور که قبلا اشاره کردیم و از اسم پکیج دیواری مشخص است، محل نصب پکیج دیواری معمولا بر روی دیوار آشپزخانه یا دیوار بالکن است. در مقابل پکیج زمینی قرار دارد و بر روی زمین و در محیط های داخلی ساختمان نصب می شود و فضای بیشتری را اشغال می کند.
حتما مطالعه نمایید: نحوه عملکرد گرمایش از کف و آشنایی با انواع آن
برای نصب پکیج توصیه می شود از شلنگ ها، لوله ها و اتصالات استاندارد استفاده کنید و طبق اصول نقشه شرکت سازنده مراحل نصب را انجام دهید. برای نصب پکیج زمینی حتما از محکم بودن دودکش مطمئن شوید تا ایمنی خود را تضمین کرده باشید.
داخل پکیج قطعه ای به نام فلوسوئیچ قرار دارد که با، باز و بسته شدن آب گرم فرمان روشن شدن مشعل و پمپ را می دهد. گرمای آب لوله ها بر اساس حرارت ایجاد شده مرتبط با درجه ای است که شما مشخص کرده اید.
به دلیل اینکه در پکیج دیواری و پکیج زمینی از تجهیزات و قطعات حساسی مانند برد الکتریکی استفاده شده است، توصیه می شود، حتما از محافظ برق استفاده کنید تا بر اثر نوسانات برق آسیبی به هیچ یک از تجهیزات پکیج وارد نشود و مشمول پرداخت خسارت های احتمالی نشوید.
جمع بندی
جهت تهیه پکیج حتما شرایط محیطی خود را اعم از متراژ و مقدار مصرفی آب گرم را در نظر بگیرید. در صورتی که محیطی بالاتر از متراژ 300 متر را در نظر دارید و مصرف آب گرم بالایی دارید، حتما از پکیج های زمینی استفاده کنید و اگر فضای مورد نظرتان بزرگ نیست می توانید از پکیج دیواری استفاده کنید.
در این مقاله تفاوت پکیج دیواری با پکیج زمینی و همچنین ویژگی های مشترک پکیج دیواری و پکیج زمینی را شرح دادیم تا بتوانید انتخاب مناسبی جهت تهیه پکیج داشته باشید. امیدواریم مطالب گفته شده مورد استفاده و مفید واقع شده باشد.
در صورت تمایل به یادگیری تعمیرات پکیج می توانید در دوره آموزشی تعمیرات پکیج دیواری در آموزشگاه فنی پارس پارس ثبت نام کنید.