نصب تایمر راه پله موضوعی است که با توجه به مزیت هایی که این تایمرها در صرفه جویی در مصرف برق دارند بسیار مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین اگر برقکار ساختمان هستید و با طریقه نصب این تایمر آشنایی ندارید یا از علاقه مندان به مباحث برق کشی ساختمان هستید و می خواهید با طریقه نصب تایمر راه پله آشنا شوید در این مطلب از آموزش برق ساختمان با ما همراه باشید.
تایمر راه پله که در برخی از مواقع از آن به عنوان رله راه پله نیز یاد می شود یکی از تجهیزات شناخته شده است که در پارکینگ ها و راه پله ها از آن استفاده می شود. کارایی این وسیله به این صورت است که به طور خودکار قابلیت روشن و خاموش شدن را دارد.
این وسیله در اثر دریافت محرک لازم میتواند به خودی خود روشن شود و مکان مد نظر را روشن نگه دارد. امروزه همه ی راه پله ها و پارکینگ های مدرن به این نوع از سیستم ها مجهز هستند.
زمان روشن و خاموش شدن و مدت زمانی که باید لامپ ها روشن بماند با استفاده از امکاناتی که در این وسیله ها تعبیه شده است، قابل تغییر می باشد. ناگفته نماند گزینه ی حالت دائم نیز برای این تایمرها موجود است. با فعال کردن گزینه ی حالت دائم، لامپ ها برای همیشه روشن می مانند.
به کارگیری این دستگاه ها به دلیل اینکه مزایای ویژه که دارند و می توانند در مصرف انرژی صرفه جویی زیادی ایجاد کنند، توانسته توجه بسیاری را به دست آورده و فروش بالایی داشته باشند. تایمرهای راه پله را می توانید بر روی جعبه فیوز یا ریل نصب کنید.
نصب تایمر راه پله یکی از مهارت هایی است که یک برقکار ساختمان برای ورود به بازار کار برق ساختمان بایستی با آن آشنا باشد. چرا که امروزه در تمامی ساختمان برای روشنایی راه پله ها و بسیاری از نقاط از این تایمرها استفاده می شود.
راه پله و پارکینگ ها به روشنایی نیاز دارند به همین دلیل به کارگیری تایمر راه پله می تواند گزینه ی بسیار مطلوبی در این مکان ها باشد. تایمرهای راه پله در استانداردهای خاصی تولید می شوند. شرکت های مختلف در حوزه ی طراحی و ساخت این نوع از قطعات فعالیت دارند و هر کدام نیز پارامترهای ویژه ای برای طراحی این تجهیزات در نظر گرفته اند تا بتواند میزان فروش را افزایش دهند.
آموزش نصب تایمر راه پله با توجه به مدل و برند این محصول می تواند متفاوت باشد ولی همه ی آنها از یک اصول خاص برای نصب استفاده می کنند. به همین دلیل با فراگیری مهارت های لازم برای نصب یک مدل خاص، می توانید مهارت های جامع برای نصب بسیاری از مدل ها را به آسانی یاد بگیرید. امروزه بسیاری از ساختمان های مسکونی، اداری به این نوع از سیستم ها مجهز هستند و یک برق کار کاردان باید همه ی اصول لازم برای نصب این وسیله ها را به خوبی بداند.
برای نصب تایمر راه پله نیازمند یک فاز و نول به عنوان منبع تغذیه هستیم. نحوه ی سیم کشی به این صورت است که همه ی روشنایی ها به صورت موازی در نظر گرفته شده و به هم وصل می شوند.
بعد از آن یکی از سیم ها را به نول و دیگری را به سوکت که میان لامپ و شاسی مشترک است وصل می شوند. کلیدهای تعبیه شده بر روی تایمر راه پله به صورت دو پیچ هستند، یکی از این پیچ ها به طور مستقیم به فاز و دیگری به سوکت وصل خواهد شد.
در آموزش نصب تایمر راه پله توجه به این نکته ضروری است که دکمه ای در تایمر به صورت صفر و یک مشخص شده و قرار گرفتن آن بر روی صفر به این معنی است که تایمر کار می کند. اگر تایمر بر رو دکمه ی یک قرار گیرد در این صورت با زدن آن می توانیم به صورت دائمی لامپ ها را روشن نگه داریم. باید و نبایدهای بسیاری متناسب با نوع تایمر راه پله برای نصب این محصولات در نظر گرفته می شود.
تایمرهای راه پله معمولا دارای جریان خروجی 10 آمپر هستند. که این جریان قابلیت آن را دارد 20 عدد لامپ 100 وات را روشن کند.
روی تایمر ها یک کلید خاصی وجود دارد که می توان با زدن آن کلید، حالت روشنایی دائمی را انتخاب کرد. پیش بینی می شود سنسورهای راه پله در آینده جایگزین این نوع از تایمرها باشند زیرا آنها دارای حساسیت بیشتری هستند.
شما می توانید با شرکت در دوره های آموزش برق ساختمان آموزشگاه فنی به طور کامل اطلاعات مفیدی در مورد نحوه ی نصب تایمر راه پله و باید و نبایدهای عیب یابی این قطعه به دست آورید. در دوره های برگزار شده اساتید با تجربه و کاردان ما به صورت عملی مهارت های لازم را در اختیار شما قرار می دهند.
ما اینجا هستیم تا شما با دریافت مهارت های لازم بتوانید اطلاعات کاملی در مورد نحوه ی سیم کشی ساختمان و نصب تایمر راه پله به دست آورید. هر چه آگاهی شما در زمینه برق کشی ساختمان بیشتر باشد به راحتی می توانید به اشتغال زایی بپردازید. یک برق کار حرفه ای و کاربلد باید مهارت های مختلفی داشته باشد. که با شرکت در دوره های برق ساختمان این مجموعه می توانید به این مهارت ها دست یابید.