کدام نوع پکیج دیواری خوب است؟
ما در این مقاله قصد داریم انواع پکیج دیواری را به شما معرفی کنیم. خوب است بدانید که برای خانههایی با فضای کم، استفاده از پکیج دیواری بهترین گزینه است. در حالی که برای خانههایی با متراژ بالا استفاده از پکیج ایستاده مناسبتر است. اما پیشنهاد ما به شما استفاده از سیستمهای گرمایشی مانند گرمایش از کف است. بسیاری از افراد هنگام خرید پکیج، با مشکل انتخاب بهترین نوع پکیج مواجه میشوند و نمیدانند کدام یک از محصولات موجود در بازار مناسبترین و بهترین نوع پکیج دیواری برای منزلشان است.
شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد بهترین نوع پکیج دیواری، از کارشناسان ما در واحد آموزش نصب پکیج دیواری کمک بگیرید.
خرید پکیج دیواری به دلیل تنوع زیاد در اندازهها، ظرفیتها، مدلها و برندهای متعدد داخلی و خارجی میتواند کار بسیار دشواری باشد. به همین دلیل داشتن راهنمای خرید مطمئن میتواند در بهترین انتخاب، بسیار کمک کننده باشد. با ما همراه باشید، زیرا ما جامع ترین راهنمای خرید بهترین نوع پکیج دیواری موجود در بازار ایران را برای شما آورده ایم.
در گذشته، در ساختمانهای قدیمی از اتاق جداگانهای به نام موتورخانه برای تامین آب گرم و همچنین تامین برق بخاریها برای گرم کردن خانه ها استفاده میشد. موتورخانه معمولاً در طبقه پایین ساختمان و دور از محل نشیمن قرار داشت، وسایلی که در کنار هم قرار میگرفتند و سیستم پیچیده موتورخانه را ایجاد میکردند معمولاً در اندازههای بزرگ ساخته می شدند، به همین دلیل فضای زیادی در ساختمان می گرفتند که در دنیای امروزی نامناسب است.
همچنین در حین کارکرد لوازم، سر و صدای زیادی ایجاد میشد و این امر آسایش ساکنین را برهم میزد. از سوی دیگر تعهد تمامی واحدهای ساختمان به بهره برداری از این موتورخانه منجر به بروز مشکلاتی برای کل ساختمان در صورت خرابی آب گرم شد. این مشکلات در سالهای اخیر از چشم مهندسان و مبتکران پنهان نمانده است. مبتکرانی که با معرفی سازههای کوچک و قابل اعتمادی به نام پکیج و به خصوص پکیج دیواری توانستهاند به راحتی مشکلات موتورخانهها را حل کنند و در راستای بهسازی و توسعه این عصر مدرن، کوشا باشند. در زیر به برندهای معروف بهترین پکیج دیواری اشاره خواهیم کرد.
معرفی 5 برند پکیج دیواری برتر و بهترین در ایران
-
پکیج دیواری بوتان
یکی دیگر از بهترین پکیجهای دیواری موجود در بازار، برند بوتان است. بدون شک بوتان یکی از نامهای آشنا برای همه خانوادههای ایرانی است، زیرا از دیرباز بسیاری از دیگهای بوتان برای تامین آب گرم مصرفی استفاده میکردند و حتی در حال حاضر نیز به دلیل کیفیت بالای محصولات تولیدی این گروه. تولید، بسته بوتان با استقبال قابل توجهی از سوی هموطنان مواجه شد.
-
پکیج دیواری ایران رادیاتور
پکیج ایران رادیاتور دارای تنوع گستردهای است و شامل مدل های M آنالوگ، اکو، L دیجیتال، BM، K ، Z میباشد که هر کدام دارای ویژگیهای مخصوص به خود میباشند. از آنجا که کیفیت این محصولات بالا است، میتوانیم بگوییم یکی از بهترین پکیجهای دیواری در ایران، پکیج ایران رادیاتور میباشد. مدل پکیج هایی که دارای حرف M ، K ، E و Lو اکو میباشند از نوع پکیج های مدل BM تک مبدل و دو مبدل میباشد.
-
پکیج دیواری لورچ
یکی از بهترین پکیجهای دیواری موجود در بازار، برند لورچ است. گروه صنعتی لورچ در زمینه تولید سیستمهای گرمایشی فعالیت گستردهای دارد. این گروه تولیدی با نیم قرن سابقه و حضور موفق در این عرصه توانسته است سهم قابل توجهی از بازار ایران را به خود اختصاص دهد. شرکت لورچ در سال 1360 هجری شمسی در شهر اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد. محصولات این شرکت به دلیل کیفیت بالا و طراحی منحصر بفرد در زمره برندهای مطرح می باشد.
-
پکیج دیواری بوش
یکی از معروفترین برندهای بازار ایران که به عنوان بهترین پکیج دیواری نیز به فروش میرسد مارک بوش است. گروه تولیدی بوش در زمینه تولید انواع لوازم خانگی فعالیت گسترده ای دارد، و محصولات بسیار باکیفیت را تولید و عرضه میکند. کارخانه بوش در سال ۱۲۶۵ (۱۸۸۶ میلادی) در آلمان به رهبری رابرت بوش تأسیس شد و در مدت کوتاهی توانست محصولات خود را به کشورهای دیگر جهان صادر کند.
بوش با بیش از یک قرن سابقه و حضور موفق در این عرضه توانسته نظر بسیاری از مردم جهان را به خود جلب کند و سهم قابل توجهی از بازار فروش بین المللی را به خود اختصاص دهد. محصولات بوش همیشه دارای کیفیت و عملکرد خوب، دوام و عمر طولانی هستند. در سال های اخیر بوش محصولات خود را در کشورهای آسیایی و اروپایی مونتاژ میکند تا قیمت نهایی را کاهش دهد. پکیج گرمایشی یکی از محصولات این شرکت میباشد که در ظرفیت های مختلف برای منزل و محل کار مورد استفاده قرار میگیرد.
-
پکیج دیواری آریستون
آریستون یکی از بهترین پکیجهای دیواری موجود در بازار است. یکی از معروفترین برندها در زمینه سیستمهای گرمایشی میباشد. این گروه تولیدی با استفاده از آخرین تکنولوژی موجود و همچنین بکارگیری نیروهای متخصص در این زمینه همواره محصولاتی بسیار باکیفیت تولید و ارائه می دهد. شرکت آریستون در سال 1930 در ایتالیا به رهبری آریستید مرلونی تاسیس شد. گروه تولیدی آریستون محصولاتی با کارایی و اثربخشی مطلوب مطابق با استانداردهای جهانی با تنوع و گستردگی در مدلهایی با طراحی و زیبایی منحصربفرد تولید و به بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران صادر می کند.
شرکت تولیدی آریستون با چندین دهه فعالیت و حضور موفق در این عرضه یکی از برندهای معروف در زمینه سیستم های گرمایشی به شمار می رود.
انواع پکیج دیواری با توجه به نوع سوخت مصرفی
-
پکیج دیواری گازسوز
اکثر پکیجهای دیواری موجود در بازار ایران، به صورت مشعل گازی طراحی شدهاند، به گونهای که ورودی گاز مورد نیاز برای کارکرد پکیج به خط لوله گاز طبیعی شهری متصل میشود.
معایب پکیج دیواری گازسوز
- استفاده از اکسیژن محیط در مدل محفظه احتراق باز
- نیاز به در نظر گرفتن تهویه کافی، مانند دودکش
مزایای پکیج دیواری گازسوز
- مصرف برق کم
- مدل های بسیار متنوع
- راندمان و بهره وری بالا
-
پکیج دیواری برقی
در شرایطی که ساختمان مورد نظر در محلی قرار دارد که دسترسی به گاز شهری امکان پذیر نیست، استفاده از انواع پکیج دیواری برقی میتواند انتخاب خوبی باشد.
پکیجهای برقی به دو صورت تک فاز یا 220 ولت و سه فاز یا 380 ولت طراحی میشوند، تعرفه جریان سه فاز کمتر محاسبه میشود، بنابراین پکیج دیواری برقی سه فاز مقرون به صرفه تر است
در این دستگاه از قطعه ای به نام المنت برای گرم کردن آب مصرفی و آب سیستم گرمایشی استفاده میشود.
پکیجهای دیواری برقی و همچنین پکیجهای دیواری گازی در دو مدل تک مبدل و دو مبدل طراحی و تولید میشوند.
کاربرد اصلی پکیج دیواری مدل برقی در مناطقی است، که دسترسی به گاز شهری وجود ندارد مانند: مرغداریها، اتاقهای کوچک روستایی و گلخانههای خارج از شهر.
معایب پکیج دیواری برقی
- هزینه بالای مصرف برق
- راندمان پایین در ساختمانهای بزرگ
- عدم امکان استفاده از آب گرم در هنگام قطع برق
مزایای پکیج دیواری برقی
- بدون نیاز به دودکش
- مصرف انرژی پاک و ایمن
- نصب بسیار آسان
- احتمال تسویه کم
بر خلاف پکیج دیواری گازسوز محفظه احتراق باز، در پکیج دیواری برقی از اکسیژن محیط استفاده نمیشود.
اگر قصد خرید یا تعمیر پکیج دیواری خود را را دارید کافیست با برقراری تماس با تکنسینهای ما در آموزشگاه فنی پارس که در واحد آموزش تعمیرات پکیج دیواری هستند، راهنمایی های لازم را دریافت کنید تا هم با برندهای داخلی و خارجی پکیجها آشنا شوید و همچنین اگر پکیج شما نیاز به تعمیرات داشت در کوتاه ترین زمان ممکن دستورات لازم را دریافت می کنید.
پکیج دیواری به لحاظ محفظه احتراق
در بخش بعدی انواع پکیجهای دیواری بر اساس نوع محفظه احتراق به محفظه احتراق باز و محفظه احتراق بسته طبقهبندی می شوند.
-
پکیج دیواری محفظه احتراق باز
به پکیج دیواری محفظه باز، دستگاه احتراق گاز بدون دودکش نیز میگویند زیرا هوای مورد نیاز برای احتراق یا متابولیسم دستگاه از اکسیژن هوای محیط تامین میشود.
به همین دلیل نصب پکیج مشعل گاز با محفظه احتراق باز دارای قوانین خاصی است:
- در محل نصب پکیج باید دریچه ای برای تهویه دستگاه در نظر گرفته شود.
- نصب محفظه روباز در اتاقی با مساحت کمتر از 60 متر مربع ممنوع است.
در غیر این صورت مشکلات زیر پیش خواهد آمد:
- راندمان و کارایی کم پکیج
- تولید مونوکسید کربن و احتمال مسمومیت افراد با علائمی مانند سردرد
- مسدود شدن پره های مبدل اصلی دستگاه
پکیج گازسوز محفظه احتراق باز، در این محیط ها قابل استفاده هستند.
- جاهایی که به باد نزدیک نیستند.
- مکان هایی با مساحت وسیع که مشکل تامین اکسیژن ندارند.
- مکان هایی که مجهز به دودکش به قطر 15 سانتی متر و مکش بالا هستند.
-
پکیج دیواری گازسوز از نوع محفظه احتراق بسته
برای سیستم های دیوار گازی با محفظه احتراق بسته باید از دودکش و فن دو جداره استفاده شود.
در این مدل پکیج دیواری دودکش دوجداره دو نقش کلی و مهم را ایفا می کند، اول اینکه گازهای احتراق واحد را از ساختمان دور میکند و دوم اینکه اکسیژن مورد نیاز برای تغذیه پک را از هوای بیرون تامین میکند.
محیط های قابل استفاده پکیج مشعل گازی با محفظه احتراق بسته:
- فضاهای باز مانند بالکن ساختمان
- مکان هایی با زیرساخت های کم
دسته های مختلف پکیج از نظر نوع احتراق
به لحاظ احتراق پکیج های دیواری به دو بخش احتراق چگالشی و معمولی تقسیم می شود:
همانطور که گفته شد تفاوت این دو در نوع احتراق آنهاست. در مشعل های گازی دیواری با احتراق معمولی، محصولات حاصل از احتراق دستگاه در دمای نسبتاً بالایی در داخل مشعل باقی میمانند.
به طوری که گازهای خروجی با نیروی شناوری آزادانه از لولهها خارج میشوند اما این مشکل باعث کاهش راندمان دستگاه میشود.
در حالی که در بخش نوع چگالشی، انرژی دودکش حاصل از احتراق برای پیش گرم کردن آب سرد ورودی به پکیج استفاده میشود.
در نتیجه راندمان دستگاه تا 95 درصد افزایش مییابد، و به همین دلیل است که قیمت خرید پکیج دیواری با سیستم سوخت متراکم، بالاتر از پکیج دیواری معمولی است.
نوع های پکیج دیواری از لحاظ تعداد مبدل
تمامی تجهیزات گرمایشی برای گرم کردن آب واحد از مبدل استفاده می کنند که در پکیج های دیواری گازی و برقی یکسان است.
اما صرف نظر از نوع مبدل حرارتی، وجه تمایز پکیج های دیواری تعداد مبدل های حرارتی به کار رفته در دستگاه می باشد.
به همین دلیل پک های دیواری بر اساس تعداد مبدل های حرارتی به دو دسته پکیج دیواری تک مبدل حرارتی و پکیج دیواری دو مبدل حرارتی تقسیم می شوند.
-
پکیج دیواری تک مبدل یا بی ترمیک
اگر پکیج فقط یک مبدل حرارتی داشته باشد، فرآیند تهیه آب گرم مصرفی و آب گرم مورد نیاز سیستم گرمایشی از طریق همان مبدل حرارتی انجام می شود که مستقیماً توسط مشعل گرم می شود.
مزایای پک دیواری تک مبدل
- قیمت خرید پایین تر
- دسترسی سریعتر به آب گرم
- عدم کارکرد پمپ پکیج در حالت تابستانی و در نتیجه استهلاک کمتر آن
معایب پک دیواری تک مبدل
- امکان بارش بیشتر بر روی دستگاه به دلیل نزدیک بودن شعله به مبدل
- کنترل شدیدتر دمای آب گرم
-
پکیج دیواری دو مبدله یا مونوترمیک
در پکیج هایی با طراحی مدرن تر، علاوه بر مبدل اصلی، مبدل حرارتی صفحه ای نیز در دستگاه استفاده شده است.
در این نوع پکیج از مبدل حرارتی اصلی دستگاه برای تامین آب گرم سیستم گرمایشی و مبدل حرارتی صفحه ای برای تامین آب گرم مصرفی ساختمان استفاده می شود.
مزایای پک دیواری با دو مبدل
- احتمال کم تشکیل لجن در مبدل
- راندمان حرارتی بالا
- دمای مناسب آب گرم
- بهترین گزینه برای ساختمان های بزرگ
معایب پکیج دوجداره
- استهلاک بیشتر پمپ، به دلیل کارکرد مستمر آن
- قیمت خرید بالاتر از مدل تک مبدل می باشد
جمع بندی
اولین و مهمترین فاکتوری که برای انتخاب بهترین انواع پکیج دیواری باید به آن توجه کرد ظرفیت پکیج با توجه به نیاز ساختمان است. محاسبه ظرفیت پکیج دیواری به قدری مهم است که می تواند بر مصرف سوخت پکیج، راندمان آن، عمر دستگاه و حتی سطح آسایش ساکنان ساختمان تأثیر بگذارد.
هر پکیج دیواری ظرفیت تولید حرارت متفاوتی دارد که بر حسب واحد کیلووات بیان می شود، بنابراین برای هر کیلووات خروجی دستگاه یک متر مکعب فضا لازم است.
در این مطلب به انواع پکیج دیواری اشاره کردیم تا شما راحتتر بتوانید بهترین انواع پکیج دیواری را خریداری کنید. همچنین شما میتوانید برای تعمیرات پکیج خود از متخصصین ما در آموزشگاه فنی درخواست کمک کنید. در آموزشگاه فنی، نیروهای متخصص با سابقه و درخشان آماده خدمت رسانی به مشتریان هستند.