گوگل پلی استور به عنوان یک مرجع رسمی برای دانلود و نصب بازی ها و اپلیکیشن های مخصوص گوشی های هوشمند اندرویدی محسوب می شود. ظاهر شدن خطاهای گوگل پلی استور قابلیت دانلود، نصب و استفاده از برنامه های آن را برای کاربران غیر مقدور میسازد.
در صورتی که شما هم با مشکلاتی در استفاده با این نرم افزار روبه رو هستید، این مقاله را تا انتها بخوانید. در این مطلب با مهم ترین خطاهای گوگل پلی استور بیشتر آشنا می شویم.
برای اپلیکیشن گوگل پلی استور خطاها و پیغام های مختلفی تعریف شده است. ظاهر شدن خطاهای گوگل پلی استور قابلیت دانلود و نصب و استفاده از برنامه های آن را برای کاربران غیر مقدور میسازد. با آگاهی و اطلاع داشتن از این پیغام های خطا، می توان درصدد رفع مشکلات ایجاد شده برآمد.
این پیغام خطا در مواقع دانلود و نصب یک اپلیکیشن ظاهر می شود. اگرچه این خطا غالبا مربوط به برنامه Google play می باشد، اما با استفاده از تنظیمات گوشی می توان نسبت به رفع این مشکل اقدام نمود. در ابتدا به قسمت setting گوشی رفته و پس از انتخاب گزینه Application Manager یا Apps، ستون All انتخاب می شود. با اسکرول کردن و یافتن گزینه Google services framework و کلیک بر روی آن، گزینه Clear data و سپس کلید OK انتخاب می گردد.
این مورد از خطاهای گوگل پلی استور در مواقعی که کاربر درصدد دانلود برنامه یا بازی از گوگل پلی بوده، اما امکان دانلود فراهم نمی شود، ظاهر می گردد. برای رفع مشکل عدم امکان دانلود از Google play به قسمت تنظیمات رفته و گزینه App و سپس All انتخاب می شود. پس از یافتن و باز کردن گزینه گوگل پلی استور، دکمه مربوط به Force stop و سپس گزینه clear data یا حذف نمودن داده ها انتخاب می گردد. در صورتی که مشکل همچنان پا برجا بود، با به روز کردن برنامه گوگل پلی استور، به احتمال زیاد این مشکل حل می شود.
حتماً بخوانید: کامل ترین آموزش روت کردن گوشی های اندرویدی
ظاهر شدن این خطا، موید ایجاد وقفه در فرآیند به روز کردن برنامه ها می باشد. با رفتن به قسمت تنظیمات دستگاه و انتخاب گزینه های Apps، All، Google play store، به قسمت clear data و clear cache رفته و داده ها و حافظه پنهان حذف می گردند. با طی کردن مراحل گفته شده، به احتمال بسیار بالا این مشکل برطرف می شود.
این مورد از خطاهای گوگل پلی استور در اثر بروز مشکل به روزرسانی یا دانلود اپلیکیشن ظاهر می شود. برای رفع این خطا به قسمت تنظیمات رفته و سپس به ترتیب گفته شده گزینه های Apps، All، گوگل پلی استور و clear data انتخاب می شوند. اطلاعات مربوط به Google services framework هم مطابق با همین دستور حذف می گردند.
این خطا در مواقع بروز اشکال در بازیابی اطلاعات و ارتباط با سرور گوگل نمایش داده می شود. برای رفع این مشکل از دستور setting، Apps، All، گوگل پلی استور و سپس clear data و clear cache استفاده می شود.
این کد خطا در هنگام بروز اشکال در سرور rpc و برای بازیابی اطلاعات ایجاد میگردد. برای رفع این مشکل همانند دستور قبلی پیش رفته، با این تفاوت که علاوه بر گزینه پاک کردن حافظه پنهان یا clear cache، گزینه Uninstall updates هم انتخاب می شود.
این نمونه از خطاهای گوگل پلی استور در مواقع ناممکن شدن دانلود و آپدیت برنامه بروز پیدا می کند. برای رفع این مشکل در ابتدا اکانت گوگل را حذف، دستگاه را راه اندازی مجدد نموده و سپس اکانت گوگل پلی مربوط به خود اضافه می گردد. در ادامه گزینه های تنظیمات، برنامه ها، سپس همه برنامه و Google services و پس از آن گزینه های clear data و force stop انتخاب می گردد.
نمایش این کد حکایت از پر شدن کش یا حافظه پنهان دستگاه دارد. برای حل این مشکل می بایست فایل ها و برنامه ها و اپلیکیشن های غیر ضروری را حذف کرده و دستگاه را راه اندازی مجدد نمود.
حتماً بخوانید: همه چیز درباره علت زود خالی شدن باتری موبایل
در صورت عدم دانلود بازی از گوگل پلی این خطا ظاهر می شود. برای رفع این خطا از مسیر تنظیمات، app، All، به حذف حافظه پنهان و داده ها اقدام می گردد.
از دیگر خطاهای گوگل پلی استور ارور 505 می باشد. بهترین راهکار برای رفع این خطا، نصب برنامه Lucky patcher از اپلیکیشن گوگل پلی استور است.
این خطا در صورت اجرا نشدن برنامه دانلود شده ظاهر می گردد. عدم وجود فضای خالی در حافظه گوشی و قطع شدن ارتباط دستگاه با کارت حافظه، علت بروز این مشکل می باشد. با حذف کردن برنامه های غیر ضروری و تعمیر گوشی، می توان درصدد رفع این مشکل برآمد.
در برخی مواقع علت بروز این مشکل، فعال بودن پروکسی می باشد. برای رفع مشکل به ترتیب به قسمت های تنظیمات، برنامه ها، All، گوگل سرویس، پاک کردن داده ها و سپس force stop رفته و در انتها نسبت به پاک کردن کش internet browser اقدام می شود.
این مورد از خطاهای گوگل پلی استور به علت بروز مشکل در رم دستگاه، ناسازگار بودن سیستم عامل گوشی با نسخه برنامه و اختلال در اطلاعات کش گوگل پلی، بروز پیدا می کند. برای رفع این مشکل همانند دستور قبلی اقدام می گردد.
حتماً بخوانید: آموزش جامع نحوه بروز رسانی و آپدیت اندروید
نبودن فضای آزاد در گوشی علت این خطا می باشد. با پاک کردن داده ها و حافظه پنهان و برنامه های غیر ضروری و همینطور حذف و اضافه کردن اکانت خود، این مشکل برطرف می گردد.
این مورد از خطاهای گوگل پلی استور به علت ضعیف یا قطع بودن اینترنت در هنگام دانلود برنامه ها ظاهر می گردد. برای حل ارور 400، وارد بخش تنظیمات دستگاه شده و گزینه App و سپس All انتخاب و پس از آن وارد برنامه گوگل پلی استور شده و حافظه پنهان و داده ها را پاک کنید.
در این مقاله به بررسی کلیه های خطای گوگل پلی استور و نحوه رفع آن پرداختیم، در صورتی که علاقه مند به یادگیری تعمیرات موبایل هستید توصیه می کنیم در دوره های آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل آموزشگاه فنی شرکت کرده و در مدت زمانی کوتاه به یک تعمیرکار حرفه ای موبایل تبدیل شوید.